Меню
Your Cart
Охладители

Охладители

Входящ бункер, изработен от неръждаема стомана, в комплект с два продуктови сензора въртящи се- Охлаждащ модул със странични клапани, изработени от неръждаема стомана, странична ревизионна врата и с меки стоманени армировки- ОсцилиращиОСЦИЛИРАЩО СИТО- Осцилиращото сито е устройство за почистване на ..
0лв
без ДДС:0лв
- Решетка за разреждане, задвижвана от мотор-редуктор с мощност 1.1 kW-21 rpm със спирачка и прекъсвач. Скоростта на разреждане се регулира чрез ръчно колело. Стандартна решетка: 3-10 мм пелети, максимална дължина 30 мм.Вкл. пневматично почистване- Ротационен клапан 350, неръждаема стомана, мотор-ре..
0лв
без ДДС:0лв
Технически характеристики:Рамка, изработена от профилни тръби, с подходящи размери.Аспирационен капак от неръждаема стомана с отвор, който може да се постави от всяка страна на охладителя.Корпус от неръждаема стомана, с ревизионна врата и индикатори за минимално и максимално ниво. Минималната височи..
0лв
без ДДС:0лв
- Охлаждаща повърхност, съставена от плотове, изработени от неръждаема стомана AISI 430, фиксирани от двете страни чрез вериги с висока спецификация- Осцилиращ пелетен разпределител на входа, направен от неръждаема стомана- Аспирация на въздух, изработена от неръждаема стомана тип 304- Битови стени ..
0лв
без ДДС:0лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност