Меню
Your Cart

За нас

ТЕХНО БИО ИМПОРТ ЕООД е официален представител на Италианската фирма La NORDICA-EXTRAFLAME за България предлагаща богата гама от отоплителни уреди, печки на дърва и пелети, камини на дърва и пелети, котли на дърва и пелети, а също така и комбинирани печки и котли на дърва и на пелети.

Фирма ТЕХНО БИО ИМПОРТ ЕООД започва дейността си през 1977 г.в областта на строителството с консултиране, проектиране, изграждане на жилищни сгради, панелни блокове, халета, хотели и други обекти.

 

Изграждане на фабрики

ТЕХНО БИО ИМПОРТ се развиваше и разшири дейността си в консултиране, проектиране, производство, доставка и монтаж на цялостно оборудване за изграждане на фабрики за дървесни пелети и фуражи.

 

Производител на посадъчен материал

ТЕХНО БИО ИМПОРТ е производител и доставчик на посадъчен материал (фиданки и разсад) от пауловния, ние произвеждаме и продаваме разсад от маточина (Melissa officinalis) и други етерично – маслини култури.
Освен това, ние извършваме и цялостни услуги, като консултации, проучване на терени, засаждане, цялостно изграждане на плантации от пауловния, маточина и тяхното обгрижване. За да затворим цикъла в производството и търговията с дървесина от пауловния и маточина, ние разполагаме с лаборатория за производство на тъкънни култури.

 

Нашата основна цел

Да предоставим най-високо качество, сигурност и висока доходност на клиентите и партньорите ни!

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност