Меню
Your Cart
Преси на пелети

Преси на пелети

„630” блоковете са най-популярният и широко разпространен модел, благодарение на солидната конструкция и ниските разходи за поддръжка на машината.Сега серията е обновена с модела XPERIENCE като новите неща са :- по-компактна форма и елегантен дизайн,- намалена повърхност, което намалява достъпа на п..
0лв
без ДДС:0лв
Данни за пресатаМощност:от 7,5 kW до 400 kWДиаметър:от 200 mm до 960 mmЗа видове  пелети:Храна за животниСтърготини и други видове биомасакомпостОрганичен торОстатъци от храна и другиМикс от трици и зърнени храниРапица и пулпа от захарно цвеклоЛюцерна, слама и сенохартияПластмасаRUrban твърди о..
0лв
без ДДС:0лв
Пресата за пелети е една от най-важните машини в производството на пелети от дървесина и биомаса. Тя се използва главно в широкомащабно търговско производство като основни характеристики са дълъг живот, висока производителност и ниско потребление. Работата по притискане на пелета се извършва чрез ма..
0лв
без ДДС:0лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност