Меню
Your Cart
Вибросита

Вибросита

- Продуктцията на входа на ситото се изравнява по цялата повърхност. Разпределя се равномерно по площа чрез статичен разпределител, регулируем отвън.- Здравият корпус е изработен от 3 мм мека стомана с армировка- Монтира се на 8 „меки“ пружини, като се гарантира, че всички динамични вибрации се прех..
0лв
без ДДС:0лв
Експлоатация и характеристики на въртящия се инструмент: Ротационният елемент се състои от решетка за пресяване, въртяща се вътре в цилиндрична камера.В ротационната камера пресетият продукт пада централно върху плота и се изтласква навън. По този начин по-фината част се отделя от по-грубата ча..
0лв
без ДДС:0лв
Технически характеристики :Рамка, изработена от профилни профили, с подходящи размери.Вибрационен корпус, направен за коректното отвеждане на продукта и монтиране на плотове.Отвеждащ отвор с два изхода: един за пресятите пелети и един за прах.Еластични компоненти чрез винтова пружина, позволяват пра..
0лв
без ДДС:0лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност